Podatki

DOM UPOKOJENCEV
Dr. Franceta Bergelja Jesenice

Ulica Staneta Bokala 4, 4270 Jesenice

 +386 4 5834 100
 +386 4 5834 120
 info@dom-jesenice.si

Domski piknik, 14.9.2019

Domski piknik, 14.9.2019

Na sončno septembrsko soboto, smo organizirali piknik za naše stanovalce, njihove svojce, prijatelje, uporabnike pomoči na domu in vse naše prostovoljke, prostovoljce in voditelje skupin za samopomoč. Priprave so se začele že zjutraj in do enajstih je bilo že vse pripravljeno za uraden začetek našega piknika.

Za glasbo so poskrbeli člani skupine Gajst'n bend, v začetnem kulturnem programu pa je nastopil naš domski pevski zbor Večerni zvon, pod vodstvom ge. Marte Rebolj, na harmoniki jih je spremljal g. Marcel Gomboc in na kitari g. Dominik Bertoncelj. Nato so s svojo poskočnostjo za dobro vzdušje poskrbeli še člani našega Žoga benda.

Program je povezovala naša dolgoletna prostovoljka ga. Alenka Mirtič, uvodni pozdrav pa nam je namenila ga. Duši Žakelj. Sledilo je kosilo, kakršno se za piknik spodobi – čevapčiči, pečen piščanec in golaž… Ko smo bili vsi siti, pa se je zabava nadaljevala s plesom, petjem in družabnimi igrami.

V velikem številu so se nam pridružili svojci naših stanovalcev in ostali povabljeni. Tako smo skupaj preživeli prijetno in zabavno sobotno popoldne. Ob tej priložnosti se tudi zahvaljujemo vsem, ki ste s svojo prisotnostjo in kakršno koli pomočjo prispevali k uspešni izvedbi našega piknika.

Upamo, da se naslednje leto zopet zberemo v takem številu.

Novico objavila: Obvestila in novice, 17 Sep, 2019
Možnosti: Pošlji | Preglej | Komentarji (0) RSS comment feed |

Komentarji

Trenutno ni komentarjev. Bodite prvi !

Oddaj komentar

Only registered users may post comments.